Cadangan Makanan

Apa cadangan makanan atau minuman untuk bakal ibu yang alami lesu dan cepat penat ya.

2 Balas

jika d awal trismeter rs kurang berselera mkn sbb byk kali.muntah..blh try bg wife ncik mkn bubur nasi... or yg sup2 ke... pape pn kena try and error mcmne..mknn apa blh msuk dan xmuntah..mcm sy dlu..xblh mkn nsi ...sy try mkn bubur.. alhamdulillah ok..lepas tu mkn bihun sup... mkn kekcg ..oat dgn susu .roti gardenia cicah sup cendawan ke..biasa nti bila 2nd trismeter dh ok dh blh mkn mcm2 dh back to normal..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

bykkan mkn kurma utk tenaga

4y ago

terima kasih banyak puan