Cepat Penat.

Saya baru 17minggu tapi cepat mengah, cepat penat. Kenapa ya? Normal ke? Atau baby debab hehe.

9 Balas

Sy start preg ja mmg mengah, pnt luarbiasa,nafas pun kencang mcm org ikut larian..respon bdn seseorg berbeza..ini respon preg d usia senja

Normal sis, sebab baby makin membesar. Saya dah 20 week selalu jugak mengah walaupun buat kerja baru sikit. 😅

normal sis , saya dulu pun camtu , bila cakap je mengah . hahaha

Sy 19 week pn da start rse mengah.. Pdhal xbuat keje sngat pn.

Normal sis, tu memang ciri2 perempuan mengandung

Normal

Hgggg

Y