masih mengidam 18weeks

Apa ada tk sis hamil 18weeks msih ad rsa nk mengidam je,,,?

8 Balas

Sy dh 33w....msih mgidam n mcm2 rsa nk mkn, muking sbb blum dpat apa y diinginkn 2-3 ary ne rsa nk mkn roti canai, mintak suami belikn, tp sbb dia slalu lewat nk ke tempat kerja, sy tangguhkn dlu...tp baby plk y mrajuk, pagi ne x nk aktif plk dlm perut, sbb smlm suami cakap pagi ne nk g beli, tp x juga beli...nk g beli sndry kedai roti canai y sy nk to jauh, 😩😩😩....

4y ago

X nk kedai mamat....nk kedai y suami belikn ary to juga

Hehe rasanya normal je sis. Tp sy mengidam skli je masa mula2 pregnant, nk pelam muda tp bila dpt mkn skit je. Dhlah time tu pkp susah nk cari. 😅

4y ago

Sy masa PKP ni pun x ada benda yg dpat beli untk mengidam,

Utung sis mengidam..sy pregnant xmengidam,just hubs je 😂😂😂sy just bawak perut kehulur kehilir...yg laen semua hubs rase...

Saya mengidam dari awal sampailah nak bersalin, hari nak admit wad pon sempat lagi pergi cari cendol

Mengidam ni xikut masa tp mcm sya masa me ngndung smua bedal haha..

sya nk masuk 22weeks pon ada mengidam lgi...

sy dah 20w pn masih mengidam lagi..😭

Sy smpai skrng ngidam aje.. Kerjanya