normal ke klau tak rasa mengidam apa² ?

saya dah 15w tp smpai skrg msih blum rsa mengidam yg btul² nak akn “ssuatu” bnda tu. normal ke tak ye ? #firstmom #bantusharing

2 Balas

normal sis. mengidam ni kehendak kita je, cuma melebih2 dari biasa, sebab hormon. hormon affect setiap orang berbeza2, jadi simptom pregnant setiap orang pun takkan sama.

sama mcm sy sis, sejak awal pregnant smpi 15w ni tkda rasa mengidam yg btul2 nak bnda tu. smpi kan family dgn suami pun tnya tk mengidam apa2 ka 😅 .

5mo ago

itula.. kita pula yg cemas tgk org lain ngidam itu ini. semoga baby kita shat² je ❤️