What’s the average fetal weight for 34weeks?

Can anyone tell me what’s the average weight? Or based on your experience? Thank you!

6 Balas

dlm buku pink, hanya ada tmph hamil (minggu) dan ketinggian rahim.... berat janin dan ketinggian janin tak de pun....🤔 # week34

According to the tracker on this app, the bub should weigh 2.1kg in week 34.

dlm apps ni pun ada anggaran utk setiap minggu , bole rujuk.. 🤗

Check buku pink td, takde pulak 34w tp 33w berat baby dh 2.2kg. 😁

2y ago

mmg buku ibu selepas bsalin akan dkmbalikan sbb dlm buku tu ada dokumen penting dperlukan untuk dftr surat beranak ank.. buku baby yg baru yg diberikan nnt dkt klinik

You can find out yourself in this app! Everything's here

when im 33w fetal weight 2.1kg..now 35w