Iberet

Hi, anyone of you take Iberet as supplement? May I know how you guys take it? I mean when do you take it? And did you still take Obimin?

2 Balas

I pernah ambik iberet sebab case hb low. Cara i ambik iberet waktu selepas subuh. Then gap dua jam baru ambik sarapan. Jarak 4 jam antara ubat kalau u nak ambik susu😁

5y ago

Ohh yeke, okay sorry I thought ada satu jeee taktau pulak ada yg merah (sbb ingatkan jambu air je merah tu) hahaha okay will do more research on jambu batu hahaha