depression and anxiety

anyone here, takde perasaan dgn pregnancy dia? I mean, tak rasa sayang, tak rasa happy, just kosong, dah 5 months kawen, and now pregnant 4 months, and still LDR dgn husband, 4 bulan duduk rumah mertua, and now baru balik rumah mak, dulu keje, tapi lost job sebab depression, asal duduk sorang², banyak kali terpikir, aku tak kisah pon kalau jadi ape² dekat baby, I know, it's sound tak bersyukur, org lain struggle nak ada anak, but yeah, since tahu pregnant, banyak kali fikir tak pregnant lagi senang, morning sickness siang malam sorang², sakit badan, sakit itu ini sorang²,ulang alik cek dekat klinik sorang², husband jauh, balik pon jarang, kekangan kerja, tak pernah salahkan husband sebab dia je cari rezki, and I'm here, bergerak banyak sikit turun darah.

1 Balas

yakin pada rezeki anak sis ... sentiasa berkata dlm hati anak ini akan membawa rezeki yg di dijangka jangkakann... mcm saya sis, pregnant dan pjj dgn suami . suami kerja sy tk . pegi kk checkup dgn mak . tapi alhamdulilah 5 6bln usia kandungan suami dpt tukar kerja dan pindah duduk dgnn sy..