baby development

hi.anyone can share experience to encourage and teach baby to stand on their own and to step / walk independently. my baby now 1 year 5 months.currently he is undergone physio class. he didnt rolling and crawling but now can walk with hold something/ walk around sofa.

4 Balas

anak pertama saya lelaki mula berdiri umur setahun seminggu.setahun Lima bln baru jln.anak ke dua setahun tiga bln jln.anak ketiga me YG cepat.masuk setahun jln.biasa baby lelaki lmbt sket jln

Sy ajar anak berjalan dgn bg dia tolak walker. Tp makesure dlm walker letak bantal so that walker tu terasa berat sikit. Kalau x nt laju pulak bila dia tolak. Lama2 dia berjalan sndr

ada setgh baby mmg lambat .. jgn halang diorg bila dia start nak memanjat .. tgk je n perhati ..