Susu Tepung

Can anyone recommend a good milk powder for pregnant women? Btw, I did not drink milk powder all my life ?

55 Balas

kalau boleh avoid susu for preggie. ambik fresh milk. kawan saya kena kencing manis ambik susu macam tu.

5y ago

tak semestinya, saya dah masuk 6bulan tak minum air gula lagi dokter kata no need, saya minum 2-3gelas susu ibu preg formula alhamdulillah takde apa apa kencing masing pastikan saja jaga makan juga, saya minum anmum perisa coklat less sugar and low fat.