premature baby

hello... anyone have premature baby? her/his growth well?

12 Balas

Alhamdullilah...my first bby lhir 32weeks dgn berat 1.92kg and now he's 1 year 2 months already. Cuma sengsaranya kena dduk lama kat hospital laa, 3 weeks thou but syukurlh dduk lama² pun boleh juga bljar urusankan ank sndiri dgn nurse dkat wad prem baby 😊

Hi.. Saya bersalin awal sebab air ketumban pecah.Anak saya lahir 33 weeks 6 days... Now sudah 4 bulan 11 hari. Baby boy....Berat latest skrg 6.8 kg.Dia sihat membesar😊

Alhamdulillah lahirkan baby girl premature 33weeks weight 1.36kg. now 1.85kg baru 1month 5days. Now berusaha nak naikkan berat badan dia

5y ago

Dh kluar wad ke sis?

Me. My first bby lahir prem and now he's growth well. Bak kata doktor, tak nmpak mcm prem bby. He look like normal bby. Syukur 💕

Ada. Suami sy. Alhamdulillah. Sihat sampai skrg. Even time lahir besar botol kicap yg kecil je 😅😂

Saya.. Anak 1st..alhamdulillah skang dah nak masuk 5tahun dah.. Perkembangan sangat baik

Sy lahirkn baby 28w,bwt 950g..now dah 6m,ca/4m.. Berat latest 6kg 😊

5y ago

Maksud puan sukatan susu skrg ke? Skrg ank sy minum 3-4oz tiap 2 jam-3jam ..ikut demand bby.

Ank sulung sy lhr 31 weeks,1.42kg..skrg dh berumur 10thn..sht alhamdulillah..

Alhamdulillah laluinya dgn sabar dan hati kuat. Skrg dia dah bsr ❤️

Saya.. da setahun umur nuha, alhamdulillah sihat n bijak..