Baby premature 35 week

Ade yg tau, bby yg lahir masa 35 week, keluar dari rahim tu dia menangis tak? Anyone ade experience dngn bby premature

1 Balas

sy pnh lahirkan bby premature ms usia kandungan 34 minggu..ttg baby nangis ke tak tu lepas berjaya di keluarkan dr perut selepas czer sy kurang pasti😅✌🏻sbb sy tak sedar ms kejadian..doc bg sy ubat tido lepas epidural yg di beri tak imune dgn bdn sy ms lakukan operation.....ank selamat lahir pd 12.40pm..sy sedar dan keluar dr dewan bedah pada pukul 15:30pm

1y ago

ms lahir 34 minggu tu berat dia 2.1kg