Back pain

anyone face the same problem like me... currently in 14 weeks... the back pain is really killing me..whether i sit,walk or lying in bed..

383 Balas

Me too. Tapi kaki i pun dah membengkak. Rasa macam awal lagi.. 😅

Saya pun 14 weeks sakit belakang.. kena bnyk berehat.. saya makan pil kalsium jg..

4y ago

ok tq 🥰

Same la dengan saya. Tapi bila duduk, baring guna bantal, sakit pun hilang..

sama dengan saya. saya sapu pakai minyak yu yee.. alhamdulillah lega sikit

Yup, been killing me too especially after woken up in the morning

sama la sis. 14 weeks. memang satu badan sakit2. kaki, pinggang, tgn, leher sakit.

2y ago

sama la, saya baru rasa harini 14w2d. sakitt ya amat. letih pun sama

Saya pun... terseksa waktu tido.. tak tau nak pusing mcm mana dah😅

Same here. I couldnt even walk straight at sometimes

same here. sometimes rasa nak nngis sebab tak tahan sngat 😖

Same to u sis..saya amalkan ini sis..mngurang simpul biawak @ muscle cram...

4y ago

Berpa RM sis??