Back pain

anyone face the same problem like me... currently in 14 weeks... the back pain is really killing me..whether i sit,walk or lying in bed..

383 Balas

Samelaa...duduk sakit..nk baring pun x selesa..15w..sy ambil pil kalsium ostematrix..lega ckit..

Sama.. Bila berdiri lama rasa nak pitam.. Masa tu i tengah iron, baru 5 minit dah nak pitam

sama. angin2 perot bila makn. rasa makin slow sistem penghadaman. asik berangin je.

4y ago

sm lh sy pun ms awal2 ari tu berat trn..mkn mntah mkn mntah.

same la.. sume rasa saket2 nie, satu bdn lenguh2.. so nk elakkan btmbh saket jgn angkt berat2..

Jangan urut Tulang belakangg, but senaman pregnancy yoga okay trimester pelahan Tanpa force

Sama ...bila DH baring...payah NK bgun...sakit blkng...kalau duduk...nk bgun pulak sakit

ehhh sama lah baru masuk 14 weeks sdh nak strt sakit blkng before xde pula mcm ni haisshh ..

14 minggu saya ada keluar cairan coklet dng darah tp warna pink terang apakah maksudnya tu

5y ago

Klu keluar sekali, normal. cervix irritation saja tu. Klu byk kali or penuh satu panty liner, jumpa doktor.

same 14 weeks. Sakit pinggang kurang tp rasa cramp dan rasa tulang rusuk ni mcm kene cucuk2.

it's normal. unless u cannot eat, sleep. u cannot do all the things and feel the pain all the time.

4y ago

I cannot eat and sleep but don't feel pain