Kuning bby

Ank sye dh 12hari lahir..kuning still 200lebih. Kuning naik turun je..any tips x selain BG bby kerap susu

19 Balas

anak saya hari ke2 terus kena masuk nursery kuning tinggi .. 4hari kt hospital , saya just ulang alik menyusukan dia je .. bila dh boleh keluar hospital , saya amalkan -tidur 24jam lampu terbuka -mandi dengan air timun & air cap badak -kejut setiap 2jam bg susu , saya campur susu badan & fm karihome Alhamdulillah , 5kali je follow up kuning kt KK , kuning anak turun mendadak ...