Kuning bby

Ank sye dh 12hari lahir..kuning still 200lebih. Kuning naik turun je..any tips x selain BG bby kerap susu

19 Balas

keep on berikan susu kepada baby, either susu badan atau susu formula. Please laa jangan beri baby selain daripada tu konon untuk cepat turunkan kuning, silap2 boleh datangkan mudharat pada baby. Kalau rasa 'saya dah bf baby banyak kali, sampai letih rasa' - check semula adakah baby betul2 cukup menyusu, check juga makanan ibu adakah cukup khasiat.