brestfeed

Ank sya hanya minum susu bdn melalui botol sejak lahir..(direct feeding sekejap je pas tu xnk)..skrg umur bby 2 bulan..ada kesan buruk ke kalo bby hanya minum susu bdn melalui botol??

6 Balas

Kesan buruk tak ada jika pam dengan kerap dan cara yg betul... Kerana ade kes bengkak susu pd payudara.... Dan terpaksa operate untuk sedut keju keluar....

4y ago

Tq info😊

https://instagram.com/noorfazila_bt_abdul_rahman?igshid=1l23bvsw1n45m Follow ig ni sis byk ilmu penyusuan yg bole kta bca

4y ago

Tq..😊

insha Allah takde pape cuma kalau awak memang nak bagi full BF kena pastikan kerap pump la takut susu kurang he nanti

4y ago

Tq....😊

Takda kesan buruk jadi epmom. Cuma penat sikit la. Dan kena betul2 jaga jadual pump.

4y ago

Tq..hihi tula penat sikit lg2 mlm nk pump..😅

Xde kesan buruk...tp awk kne jaga jadual pam yg btl..sbb takut susu drop

4y ago

Owh..tq info😊

X juga