Buntu n stress

Ank sy umo 1bulan lbih.. Selalu menagis tiap masa time syp time tido nga menyusu je slebihnya menagis je... Sampaikn sy rase stress tgk keadaan ank mcm nie.. Ade x yg alami sma cm sy

11 Balas

Bayi umur 1 bulan mmg meragam sikit, mungkin dalam fasa growth spurt, takpa cuba cari apa punca yg sebabkan dia tak selesa, mungkin suhu sekeliling, baju panas, cuba letak kain batik yg awak pernah pakai dekat alas tidur dia, baby tak selesa mmg meragam sikit, saya pon alami benda yg sama, 20 hari menagis mcm kena pkul bila tido ngn susu ja diam slebehnya menangis. Saya stress sgt sampai nk meroyan, last2 saya cuba cari punca dia nangis, rupanya baju dia taknak pakai baju, kalau mlm nk baju yg lubang2 tu saja baju lain dia nangis, suhu bilik saya usahakan agar tk terlalu sejuk dan panas, saya pastikan dia tido ckup, cuba bagi dia puas tido, puas minum susu, alhamdulillah masuk 2 bulan kurang dh

1y ago

yeka oke nati nk cube... thanks ye