Buntu n stress

Ank sy umo 1bulan lbih.. Selalu menagis tiap masa time syp time tido nga menyusu je slebihnya menagis je... Sampaikn sy rase stress tgk keadaan ank mcm nie.. Ade x yg alami sma cm sy

11 Balas

baby umur sbulan lebih memg kebanyakkn mcm tu.. kdg2 sbb perut kembong.. nant da 2-3 bln da kurg sikit nanges tu..

1y ago

eh x yah mintak maaf la.. sye pn anak first jgak.. mula2 pn sye rse mcm tu.. tp lme2 nant prangai bby brubah2..