Toddler mula tak tidur malam

Ank sy masuk 2 tahun 12 hari mula xnak tidur malam.bila tidur mlm 2-3 jam bangun smula sampai 2-3 pagi. Dia nak bermain wlaupun mata mengantuk. Ada x moms yg pernah/ sedang mengalami mcm saya . Ada tips tak / cara mudah utk anak tidur ikut waktu.. #bantusharing #firstmom #ingintahu

4 Balas

Dia tidur pukul berapa? Bilik gelapkan tak? Siang nap tak?

11mo ago

Ooo fasa wean off. Boleh kot mintak dia tido balik. Maybe dia akan merajuk la kejap sbb tak dpt susu kn hehehehe..tp jgn buka lampu.