air kosong

hi mummies. .anak sy da start makan. .mula2 okay je dia mnum air ksong. .tp disbbkan dia asyk tersedak je mnum air ksong trus dia tolak untk mnum. .sy try bg sudu dia trsedak. .bg guna btol susu dia pown dia trsedakk. .ade tak cara lain nak bagi dia mnum air ksong. .klu tak mnum takot dia sembelit #bantusharing #firstbaby #seriusnanya

2 Balas

1y ago

okay2. .terima kasih

https://www.instagram.com/p/CoWiA6QrpqD/?igshid=YmMyMTA2M2Y= boleh tengok info kat sini sis. semoga membantu 💕

1y ago

terima kasih ye