Sesiapa tahu mcm mana cara nk hilangkan ruam yg teruk utk bayi berusia 1 bln ke bawah.

Ank sy baru berusia 25 hari.

Sesiapa tahu mcm mana cara nk hilangkan ruam yg teruk utk bayi berusia 1 bln ke bawah.
31 Balas

msa 2018 dlu sya pun ada pengalaman baby first mcmni, sya xda buat apa2 utk hilgkn ruam tu, ruam smkin lama hilg dgn sndri nya, sya skdar kgsi pengalaman, semoga dipermudahkan urusan mommy...

2y ago

oh ye ke puan. tp ank sy dh nk dkt 2 minggu kna ruam tk hilang2. makin teruk pula tgk. kesian je kt bby sbb kulit jd kering bila penuh dgn ruam. apa pun terima kasih ye puan