berat badan xcukup

ank suka kemam bila mkn, sejam baru hbis separuh mangkuk.mcm mne nk buat ye? berat dh jatuh line kuning.dlm mse yg sme ade jg bg baby drop tp berat dh 2 bulan statik je.rse dh nk putus asa

1 Balas

awak buat masakkan yg boleh naikkan berat ,mcm letak unsalted butter, cream cheese, susu fullcream etc. n then bagi sikit tapi kerap. sbb anak saya sejenis tak makan, tapi saya offer mcm tuh la. n bagi dia minum susu kerap.

8mo ago

dh buat smua masakan tu..itu yg jd buntu.misi dh bising..tp misi sndri xtau nk suggest ape lg