Anak tak sampai setahun mengandung

Ank pertama saya lahir czer baru 8 bulan 10 hari. Tapi saya mengandung lagi.sekarang ni dalam perut saya 16 minggu.#mommybuntu

34 Balas

Nak buntu Ape cik kak. Bnde da jd. Da tau czer lain kli trus amik depo klau laki xpndai nk tarik "hand brake".. Terbabas je manjang.. Sy x kesah klau awk nk kata mulut sy jht.. Silakn. Awk mg jenis xsyg dri sndri. Da tau czer xreti rancang.. Nnti sndri mengidap.. Rahim belum pulih da preg lg.. X perlu buntu.. Teruskan jelah. 😏😑

4y ago

omg sis pls watch your language. Kalau nak bg nasihat tu, cakapla baik².