Anak tak sampai setahun mengandung

Ank pertama saya lahir czer baru 8 bulan 10 hari. Tapi saya mengandung lagi.sekarang ni dalam perut saya 16 minggu.#mommybuntu

34 Balas

tak bole buat apa dah mgndung kan 😌 nanti jumpa doctor awak sabar je la kena bebel nti .. sya yg brsalin normal vakum pun kena bebel pdahal anak dah sthun 2bulan bru sya pregnant lg .. just jadikan ni ikhtibar dah brsalin nti awak amik la perncang.. sb awak czer kan bahaya jarak dekt2 . btw congrats jgn stress2 . doakan awak semoga awak dberi kkuatan dn dpermudhkan sgala urusan .

4y ago

alhamdulillah jumpa orang baik2 . jga kesihatan mommy . bukn ape hamil jarak dekt bnyk risiko apa lg czer . msalah mental pun kne kuat sb kita muda lg klu anak jarak dekt tkut kita sukar kawal emosi tak dpt handle anak2.