First food

Ank da 6 bulan.. nk bg mkn berapa kali shri ya..? Ank first maaf..ni

4 Balas

Mcm sy ank 2 kali sehari..tghhri..dan ptg sblm mlm bg dia mkn..nk2 awl2 ni kita bg dia mknn pengenalan prtm.dia adalah bubur kosg tnpa.mix apa2 sayur..selama 4hri

sekali or 2 kali sis. tapi kalau first time nak bg .baik sekali sehari..bg bby kenal mknn itu. once bby dah okay ..jadikan 2 kali sehari.

Minggu pertama sekali, next week dh boleh 2 Kali..then tgkla ikut baby kalau dia nk 2-3 Kali boleh je hehehe

Sekalipun sudah memadai