Susu uht untuk anak 1tahun

Anak 1thn mnum susu uht boleh g ya?

12 Tanggapan

boleh bund tp diutamakan yg plain yaa. saya jg terutama kalo pas lg kontrol ke rs n harus ninggal anak, si dede dikasih uht dulu buat nyumpel haus. pas kalo sama saya full asi.

boleh bun, dan bukan utk pengganti makan ya. jd qty juga diperhatikan. Dan pilih yg rasa plain

sudah boleh dikasih uht rasa plain ya... tp bukan untuk pengganti susu ataupun makan.

biasa di sampingnya ada tulisan keterangannya, cocok untuk umur brp

Boleh bun,, sebaiknya pilih yg ada tulisan utk anak di atas 1 thn.

Aku pernah tanya dokter boleh kok bun asal anaknya cocok

bolehhh, check yang kandungan gulanya none yaaa~

Boleh bun yang full cream dan plain/putih

boleh untuk selingan, makan ttp utama

boleh kasi yg plain ya