Nk tnye, anak saya 1tahun 3bulan tak nak menyusu badan dan xnk minum susu formula.xpe ke stop mnyusu

Anak xnak menyusu

4 Balas

saya rasa ok ja. tapi kena make sure dia mkn makanan berkhasiat lah. kena cukup semua nutrisi. lagi satu awak try hg dia full cream milk. yg dlm kotak kecik tu. anak saya breastfeeding, sekarang dh 1y3m kalau keluar saya bg susu kotak kalau xdak tmpat nak breastfeeding dia. so far ok.. susu full cream lagi ok dari fm

tak pe je. susu bukan lg keperluan utama baby atas setahun. boleh banyak kan nutrisi dlm pemakanan baby awak.

pntau berat bdn anak.. klu ade pnurunan, kne la usahakan jgak susu+mknn

dah try offer susu kotak tu dkt ank??