Menyusu ketika Hamil

Hi smua . Skrg sy hamil 7w+ .. masih menyusu anak 1y10m . Perlukah sy stop mnyusu terus ? Kesian pulak sbb dia masih nak susu badan 😭#mommybuntu

2 Balas

Boleh teruskan penyusuan. Menyusukan anak tak merbahayakan kandungan. Apa2 pun, boleh minta nasihat doktor yg check puan. Sebab selalunya doktor akan beri nasihat yg berbeza mengikut keadaan kesihatan kita. Semoga dipermudahkan urusan ye. Aamiin #TAPsupermoms

teruskan je