Kurang susu badan

Anak taknak direct feeding. Saya pula kurang susu badan. Mcm mana nk tambahkan susu badan ya?

8 Balas

Usaha bg jgk anak direct BF, blajar lagi sis mcm mana nk bg latch yg btul and posisi yg btul smua tu. inshaAllah nnt susu makin byk bila bby direct bf.. bykkn mnum air sis..

Hi awk boleh try supercube goji berry red date mmg boleh jd milkbooster utk nursing mum. Kalau nak cuba boleh ws sy ye wasap.my/60172871423/supercube

sis bole try esp from shaklee .. milkbooster .. ramai dh consume . kalau bminat boleh try http://Wasap.my/+601117194775/nakbelishaklee

makan laa kurma saya dh cuba...alhamdulillah susu smpai melimpah 😊

urut urat susu.. ade org ckp letak ragi. bg pns.. baru susu keluar

cari daun turi... sedap wat. masak lemak..

sis boleh try milkbooster 😊

Try power pumping teknik