popo

Anak sye tak berak lg harinie. Susu badan. Normal ke sehari tak membuang?

18 Balas

normal sis. anak saya kadang sampai tiga hari. haritu saya ade tanya nurse jugak, diaorang kata kalau susu badan takpe . asalkan anak aktif

Normal kalau susu badan anak saya seminggu x berak....pasti kn perut dia x keras dan dia x meragam kerana x selesa....

Normal sis .. baby sy dulu 2 hari xberak tp kerap kencing+kentut .. risau jg mula2 next day baru popo😁

haah,ank sye pun dlu smpai 4-5 hari x berak.tapi klau dy kncing ok,x meragam,kentut pun boleh, ok lh tu.

Kalau xmakan lg n susu badan sahaja, normal. Sampai seminggu lebih tak berak pun normal lg...

Normal..bkn sehari ja..ank sy smpi 4hari tau xberak..full susu bdn mmg mcmtu..nurse pn ckp.

Normal. Seminggu xberak pun xpa. Sbb susu bdn mudah hadam.

normal,ank sy 3,4 ari x berak...

Normal sis.. susu ibu susu terbaik..😍

Normal sis😊😊