Mybaby girl NUR AISYAH AZMYA

Anak sya umur 2tahun7bulan tidak suka makan nasi..paling pun 2 3 suap lepas tu dia tak mau suda.. Adakah moms yg sama mgalami masalah yg sama... Dgan satu hal ni sya bingung bgaimana carany untuk sya berhenti bagi anak sya minum susu sedangkan anak sya kurang makan..

2 Balas

Anak kurang mkn sbb dia banyak minum susu. Lps umur 2 tahun susu bkn makanan pertama dia, jd boleh stop susu dulu dan beri khasiat melalui mknn ya. 😊

6y ago

Bgun pg ja dgan waktu tidur siang dn tdur mlm..