Anak tak nak makan

Anak sy umur 1Y1M.. da seminggu ni.langsung tak nak makan. Hnya minum susu formula. Ada cara utk mengatasi? Risau sgt walau pun dia aktif mcm biasa

1 Balas

Bg something yg blh attract dia mkn. Anak sy br 10 bulan kekadang x nk mkn tp susu minum byk. Tp bila sy selang dgn cheese yg dia suka mkn, dia mknlah mknan dia. Kekadang bila duduk sm dgn mak bapa dia, dia mkn also. Tp sibuk gak nk mkn mknan parents dia... Sy bg je mn yg dia blh mkn smbil bg mknan dia