Bby newborn

Anak sy umur 13d..semalam nmpk dy meneran n taik dy Mula2 tu keras..arini dy still belum berak..sy risau kot dy sembelit..sbb skrang kuning dy Masih ad n belum discharge..dgn keadaan dy yg krg berak..sy risaukan kuning dy..mcm mna ye nk buat mommies sume😭😭😭stress betol

Bby newborn
8 Balas

ank sy dulu umur 2 bln. mnum susu lotogen berak keras n berdarah. msa berak tu baby nangis. sy pun ikut nangis. sejak dri tu sy bagi ank mnum susu kambing. skrng ank dah umur setahun lebih xpernah dah berak keras n berdarah.