Berak cair

Hay mommy semua nk tanya.. maaf gmbr mnjijikan.. normal ke taik dy cair mcm ni.. satu hari ni dkt 5 kali dy berak.. ad org kata dy nk tukar bulan.. sbb esok dy dah ckup 4 bulan.. ad yg pernah mcm saya x..?#firstbaby #seriusnanya #bantusharing

Berak cair
10 Balas

maaf puan sy tiada pnglmn ttg ini puan dh try bwk bby jmpe doc?? n satu lg maaf jika kata2 saya ni buat puan tersinggung..emm..next time bila puan nk pos gambar blh x puan guna NSFW tu ea .utk blurrkn gambar alat sulit anak atau apa sahaja yg puan pos kan supaya dpt jaga sensitivity user yang lain bila melihatnya ....terima kasih..mg ank puan baik2 shj...dan dpmudahkan segalanya aamiin

Normal bagi sy sis..lepas ni akan mcm2 lagi wrna n ketul2 yg sis akan lalui..hehe.. buat NFSW ya sis klu nak post lagi pic cmni.😘

knpa mesti awk fto juak?😑 Normal lh tu bgi sya..kelak ganti bulan pon mesti Ciri" brk die pon berubah.so x heran

breast feeding?.. kalau breast feeding xpayah risau berak dia mcmana asal baby nyusu n active ok le tu..

kalau mak sy dia pangil berak telur..ni mmg taik nak tukar bulan sis..so jangan risau..

bg sy normal puan..tak maslah..ada kata buang kuning..taik dia akn berubah2 jga..

nsfw pls 😂 baru makan donut ni hahahahaha

normal sis

NSFW 🙏

normal