Anak saya 1tahun 2 bulan xmenoleh saat dipangil namanya

Anak sy sudah berusia 1tahun 2bulan saat dipangil namanya dia x menoleh..wlpun sy memngil namanya...berkali2..tp bila sy pasangkan kartun atau muzik laju pula dia menoleh...kdg2 ja dia menoleh klu sy...pangil tu pun kalu sy..main olok2..patung...sy mainkan patung tederbear tuk..supya ank .sy ambi perhatian barulah dia menoleh...sambil pngil namanya...dan 1 lgi dia lmbt bercakp..cuma dgr ckp aaaa ..sj...wlpun diajr berkali2 untuk mnyebut mama ..adakah ibu2..disini...mngalami ank seperti sy

2 Balas

kurangkan bgi anak tgk telefon..vid smua tu..cuba bersembang dgn dia hari2...pangil nama dia..

cuba sembang dgn dia