Nak kata2 semangat..

Assalammualaikum mommy2 smua.. sy nk meluah.. anak sy dh msuk 2thn6bln, esok bru nk klinik ..ank sy ni sy tngo mcm ada lmbt nk bercakap.. dy boleh brckap 2 ptah perkataan skli skla...klu d pnggil kdg menoleh kdg xda..sy tkut dy d kategorikan autisme ( nauzubillahimilzalik )..sy sngt rsau..😥😥boleh x bgi kta2 smngat pda sy.. #pleasehelp #theasianparentph

1 Balas

Waalaikumsalam. Moga anak puan baik² saja. Anak saya lebih kurang usia anak puan. Semesti risau bila anak dah besar bab bercakap pula. Apa pun cuba dapatkan nasihat nurse adakah ada keperluan untuk dapatkan saranan untuk refer kepada speech therapy. Moga puan kuat dan terus bersabar melatih anak untuk belajar bercakap. Doakan saya juga kuat ya ☺️

2y ago

btul..klu makin menaik ok ..klu mkin mnurun tu ghisau mak😥