nak try tukar susu anak..

anak sy sudah 1tahun 8bulan,biasenye anak minum susu dutch lady tp semenjak2 ni anak susah nk membuang,n taik pun keras. penah g klinik,doktor sarankan cairkan sedikit susu dan banyakkan minum air putih. anak sy alhamdulillah rajin minum air putih n mkn sayur,susu pun dah cairkan tp masih kadang2 susah nk membuang..ingat nak try tukar susu..ibu2 ade pendapat susu ape untuk baby xsembelit yeh?

2 Balas

saya pn xsure. ank sepupu ambil lactogen. ok

3y ago

Yg bwh setahun lactogen,ats setahun lactagrow😊 skrg alhamdulillah serasi lactagrow,so sy dah byk try n error susu gak sblm ni😅😁