moro refleks

Anak sy sekrang nak masuk 5 bulan tetapi kenapa kalau tidur kat tilam tangan nya bergerak2 sehinggabdia terbangun. tapi bila kat buai okay jer x gerak2 pun.

3 Balas

anak saya terbalik pula. Sejak 4 bulan ni dah taknak tidur buai gayat. Nak tidur atas katil lebih nyenyak. Padahal dari 3 hari lahir dah berbuai 😅 beria maknye sediakan buai elektrik hehe

3mo ago

badannya keras & ngamuk. Baby saya kalau terjaga dalam buai mesti nangis sebab gayat & mata pandang atas besi buai tu sebab takut 😅

sama la dgn anak saya sis takboleh tido kalau tak bedung mesti nak bergerak je tangan dia tu. sampai skrg dah 4m+ pun still tido guna bedung zip tu😅

Mungkin dia gayat or something Cuba letak bantal or selimut ringan atas badan baby Or bagi dia peggang bantal bila tidur