pampers x berat

Anak sy menyusu bdn. Dia 3 bln dh skrg. Tp pampers dia sy salin kan 1hr 1x je. Sbb x brt. Seakan dia x kencing sgt pn. Sy risau ada ada kah susu bdn sy x byk? Atau ia nya normal?

2 Balas

Susu berapa lama? Latch betul tak? Susu ikut time ke ikut baby?

4y ago

Dia dh mula nk main. Kalau tgh susu asik la tarik2 cabut lg la bila kakak dia kacau. Susu ikut baby. Latch semua betul. Sbb bila dia hisap akan dgr bunyi mcm akk dia hisap susu tu.

Nursing strike lah tu kot