Bayi seminggu sebelum genap 3 bulan makin cerewet

Anak sy mau genap 3 bulan ni makin kerap menangis. Tdur mlm ok sja nyenyak tp siang dia mau gendong sja stiap masa dn bawa jalan. Klau ayun dia tetap nangis,baring menangis tdk brenti2 suda cuba biarkan nangis ingatkm brenti tp tidak. Rasa mau join pula mnangis. Sy dn husband selang seli tenangkn tetap sma. Menyusu pun dia tolak asyik marah2 nangis dn hijap jari..hmm mcm mna tu arhh..?

2 Balas

Saya anggap je anak sdg meragam sbb nak masuk 3bulan dah. Sakit seluruh badan asyik nak melekat dgn mak dia je. X kembung jg, pakaian selesa, x panas. Tp gaya dia tu nak melekat je dgn mak dia. Skg dah makin ok, 2hri lg nak masuk 3bulan. Sabar laa kita ya mak2 🥺😆

kembung?