Botol susu

Anak sy masa 1-2 bulan nak je minum susu dlm botol tapi 2-3 kali je. Slain tu bf je. Skrg ank sy dah 6 bln. Bila bg botol dia buat mcm xreti minum then gigit puting. Mcm mne ye nk bg dia minum pkai botol susu ?

2 Balas

sama la..mlsy start bg minum botol masa umur 1bln stgh..ni dah nak masuk 3 bln tp dia xnak plak susu botol..pening dah ni mcm mana nak bg dia susu botol,ni nak kena hntr ke taska dah

1y ago

hi sis, saya pun masalah mcm ni. masa anak 1-2 minum ja botol. nk masuk 3 bln ni dia tolak. sis buat mcm mna anak sis dulu