Apakah Tips Naikkan Berat Baby

Anak sy fully bf 2 bulan berat 4.6 kg.. Naik sikit je nurse ckp.. Ade tips lain x nak naikkan berat baby?? Perlukah bagi susu s26 tu??

Apakah Tips Naikkan Berat Baby
23 Balas

sy xcdg tmbh susu formula..mcm semua ckp..susu ibu plg baik..baby plak bwh 6bln..so still fragile.. sis kne tambah nutrisi pd susu sis..how?pemakanan yg sihat..sayuran yg byk..seimbang..so quick fix..amek makanan tambahan nutrisi i.e. shaklee.. sy suggest sbb sy consume..n it work wonders.. http://wa.me/60192679814