Tips naikkan berat

Hai mommies semua. Nak minta tips naikkan berat. Sy preggy dah 5 bulan. Tapi berat xberapa cantik. Baru ni jumpa pakar pemakanan, timbang berat naik sikit je. Tu pun xcapai target. Or bokeh suggest apa2 produk susu ke untuk naikkan berat tq semua. ☺ #firstbaby#ingintahu

5 Balas

saya tkde tips sbb bert saya maintain sampai la before nk bersalin iya naik skjp haha mujur nurse tk bising. klu saya la cth mcm sehari dua nk checkup kn, mkn bergoreng tpi jgn kerap la hahaha try je

7mo ago

oh. tu la naik juga sekilo lebih tapi masih belum capai target. tu susah hati ni.

sama mcm saya sis..saya pun 5 bulan.bkn nya naik berat tp turun pula berat.mujur ada alasan kukuh..sbb saya skrg masih lagi mual²..asal mkn kompom muntah..risau pun ada jg ni

6mo ago

asal mkn muntah..mcm² da cuba mkn tp masih muntah

saya dari awal tahu pregnant, berat drop almost 5kg. langsung tak naik sampai dah 23w baru naik 3kg. asalkan baby sihat kat dalam, rileks je hehe.

6mo ago

adui susha hati juga la jadi gini kan. risau baby xcukup zat je haih. selera makan okay aje

sy dr bukak buku smpai skrg 24w naik 2kg dahh..hari tu turun 3kg hahaha sbb gdm control kaw² mkn..pastu malaih dh..naik balik 😁

6mo ago

Hahahaha takk punnn..

bila masuk tri-k3 insyaallah cpt je naik berat.. jgn risau

4mo ago

yup sekarang ebrat memang naik alhamdulillah