3m24Days..

Anak sy full bf.. tapi bila mnyusu sikit² jak. sya bagi sejam skali. kdng² bagi menysu dia mngamok..berat badan dia susut dah sya pujuk susu fM dia menolak habis²san. ada ka cara bagi bby mcm ni menyusu? ? tolong sya. baby sya smakin kurus macam xbagi susu. ? sya suri rumah spenuh masa.

1 Balas

ank mengamok sbb bf ad 2sebab je sis. prtMa sbb susu xkelua . posisi sala jdi susu xkelua atau pn sbb susu kering . yg kedua sbb susu melimpah sgt jdi susu pancut2 trlalu bnyk dlm mlot ank . jdi bby xsuke nk isap . bole sy tau sis ad tnde2 mcm ni x ?

4y ago

Yaa tq sis🙂..