merangkak

anak sy dah 8bulan lebih tapi masih belum boleh merangkak normal ke?

6 Balas

Normal. Lain baby lain perkembangannye. Anak sulung saya lambat juga merangkak. Tapi cepat je berjalan. Merangkak x lama, terus belajar. 11bulan dah pandai berjalan.

Normal kot, baby sy 9m baru blh merangkak, 1 tahun baru blh jalan, skrg dh 1 tahun sebulan. Setiap baby ada perkembangan sndiri, relaks je

Normal puan, lain baby lain perkembangannya, kalau rasa risau cuba bertanya lebih lagi pada doktor atau nurse ketika checkup baby

Normal sis.. baby tx semua blh merangkak awal

Setiap perkembangan anak lain2..

Normal tu sis..