Anak xnak makan lgsg

Anak sy da nak masuk 9 bulan. Kenapa ya setiap kali sy nak suap nasi, die trus tutup mulut. Bile nk suakan dalam mulut,mcm nangis2 terseksa gtu. Sblum ni ok jer. Huhu. Nk kata sy paksa makan xdela plak. Huhu sis buntu nk kasi ape utk makan. Sy bekerja. Jd x sempat nk buat menu yg pelbagai. Ade ape2 cdgn x?huhu

2 Balas

Mungkin dah boring nasi, cuba tukar menu lain. Ataupun check gigi nak tumbuh ke.

11mo ago

Iye awak. Ada yg sampai demam. Cuba bagi dia buah sejuk, makanan suhu sejuk, finger food, Insya-Allah anak berselera.

ank sy 9 bulan lebih pun msih mkn main2. mcm2 dah buat. sy pon dah give up..

12mo ago

samaaa