Susu Formula

anak sy bru umur 6 bulan.tp kurang selera minum susu.sebelum ni sy try lactogen.tapi najis ank sy jd hijau.sy try pula tukar ke snow.ank sy jd sembelit plk.skrg minum dutch baby.tp kurang bselera plk.susu ape plk ye sy ptot try untk ank?

1 Balas

anak sy dr baby dutchbaby skrg da 5bln lebi dia pun mcm da kurg minum..berat xnaik byk..nak tukar susu takut pula dia kembung sbb dulu pernah tukar dupro..dia kembung..

3y ago

🤭🤭🤭