Firstmom nk tnya psal najis bayi sy normal ke

Salam momies smua maaf gmbr najis tapi sy mmg nk tnya momies smua najis ank sy ni normal ke atau najis yg sembelit?sbb ank sy minum susu formula dutch baby baru tukar 3hari sblom ni minum lactogen xsesuai asyik kembung #ingintahu harap momies dpat membantu

Firstmom nk tnya psal najis bayi sy normal ke
2 Balas

Sama mcm sya sis.. Baby sya pun sama najis mcm ini, meneran sampai muka merah n nagis hujung2.. Kecian sya tngok.. Susu dutch Baby lepas itu tukat pada lactogen pun sama. Ini sya dah tak tahu nak bagi susu ape.

anak sy baru 3minggu tapi minum susu formula sbb susu bdan sy trlalu sikit