kurang menyusu

Anak sy berusia 2bulan 15hari.. semenjak sy memperkenalkan botol pada dia, sbb saya nak kerja, dia seakan2 merajuk.. sgt kurang menyusu sekrg...direct feeding pn kurang, botol pn klu minum 1/2 oz je...sy perhatikan pampers dia, seolah2 klu 1 hari tu 7pg-6ptg, 1kali kencing je...malam pn mcm tu...saya risau lah...apa nak buat ye??

1 Balas

Dah berapa hari mcm tu? Kalau lebih 3hari jumpa dokter jangan biarkan

4y ago

Jumpa dokter dengan segera sis. Takut anak ada apa² tak kene kita tak tahu