Keliru

Anak sy baru sebulan 20 hari. Normal ke anak sy sentiasa nak tidur dan x mahu duduk diam2 bermain sendiri? Dia akan nangis kalau diletak di atas tilam atau baby bouncer. Diam bila didukung atau dipangku shja. Ada x mommy di sini alami benda yg sama?

2 Balas

Normal ja sis , baby nk kita sentiasa belaikan dia .

5y ago

Hmmm tu la kita rse normal. Tp mak2 kita nanti asyik tnya knp anak asyik tidur atau x mahu duduk main2. Kita jd risau baby kita mcm x normal mcm baby yg lain.

normal sis...anak nk manja ngan mak dia...